Tiffany de Raad-Baro

Krap 2 jaar geleden gestart aan mijn opleiding tot KRMT. Ik had gekozen voor een opleider waarbij ik in mijn woonplaats lessen kon volgen en toog elke maandagavond naar mijn IPD lessen.

Helaas was de kwaliteit van het lesmateriaal niet je van het en de docenten waren ook niet echt inspirerend. Daarom koos ik grotendeels voor zelfstudie, en haalde, naast mijn fulltime baan in de binnendienst en een gezin met twee pubers, op die manier voldoendes voor mijn examens.

Ondertussen kwam de naam Francine binnen de makelaarswereld steeds vaker voorbij. Ik ben haar gaan volgen op social media en sloeg sommige van haar tips en afbeeldingen op als ondersteuning voor mijn lessen.

Na de studie makelaardijleer en het examen dat daarbij hoorde, hoort nog het sluitstuk: Vakbekwaamheid! In mijn omgeving hoorde ik iedereen zeggen ‘Joh, ga jij makkelijk halen!’, maar ik heb geen enkel examen voor gemakkelijk gehouden, dus ook voor dit examen dacht ik dat niet! Ik wilde echt geen lessen meer volgen via mijn opleider en heb me bij Francine opgegeven voor een examen training.

Wat een verademing! Samen met 1 mede student kregen we alle informatie die we nodig hadden. Praktische informatie en een duidelijk beeld van wat we konden verwachten tijdens het examen. Na afloop reed ik vanuit Leiden vrolijk terug naar huis, waar de ebook’s van Francine al in mijn mailbox wachtten.

Klompjes goud waren het. Al haar ebook’s bij elkaar. Mijn visiestuk en brochure had ik al ingestuurd zonder rode pen van Francine, want ik was overtuigd van mijn eigen kunnen. En terecht, want beide werden goedgekeurd!

Het mondeling examen heb ik volledig voorbereid met de tips van Francine ernaast en zelfs de avond voordat ik examen deed, kon ik haar nog App’n met wat vragen. Super!

Ondanks goede voorbereiding en ervaring in de makelaardij vond ik het examen pittig. Zoals al gezegd door Francine, was het verkoopplan kiele-kiele qua tijd. Ik sloot alles af met een ontspannen visie presentatie.

En toen kwam daar het verlossende mailtje: Geslaagd! Dankzij de voorbereidingen van Francine en al haar info ging ik super voorbereid dit laatste examen in.

Ik kan iedereen aanraden zo’n training aanraden! Al is het alleen maar voor de puntjes op de I en een gezellige tijd in Leiden.

Bedankt Francine! Ik hoop dat nog velen na mij dankzij jou zullen slagen!

Tiffany de Raad

BROERSMA Werken en Wonen

Winkelwagen
Scroll naar boven