Tjedde Kleine

Deze week heb ik eindelijk de mail van SVMNIVO ontvangen met het verlossende bericht: ik ben GESLAAGD voor het vakbekwaamheidsexamen! Hiermee heb ik mijn opleiding tot makelaar afgerond en ben ik K-RMT gecertificeerd. Het gevoel van opluchting en trots overheerst!

Precies 2 jaar geleden heb ik besloten om mijn passie te volgen en een carrièreswitch te maken naar makelaardij. Vol goede moed ben ik gestart met een klassikale opleiding tot makelaar KRMT Wonen bij één van de grote opleiders. Helaas vond ik de kwaliteit van lesgeven uitermate teleurstellend. Het is me gelukt om vrijwel alle theorievakken met zelfstudie in één keer af te ronden. Tijdens de opleiding heb ik wel leuke contacten opgedaan en hoorde ik steeds meer de naam van Francine Verbiest positief vallen.

Voor het afsluitende examen Vakbekwaamheid wilde ik niks aan het toeval overlaten en heb ik mij, samen met drie andere studiegenoten, ingeschreven voor de 2-daagse training bij Francine in Leiden. Ik merkte direct dat Francine niks aan het toeval overlaat en haar uitleg en studiemateriaal waren een verademing. Concreet, to the point en een heldere uitleg. In die 2 dagen komt er veel informatie op je af, maar de gezelligheid met ons groepje gaf de nodige ontspanning.

Na de training weet je precies wat je te doen staat, maar dat betekent wel vele uren studeren en oefenen! Ik heb gemerkt dat dit naast een baan en gezin veel motivatie en doorzettingsvermogen vereist, maar ik wist waar ik het voor deed. Francine is altijd bereikbaar en reageert snel op vragen. Vooral het visiestuk vond ik een onduidelijke opdracht. Ook daarbij was Francine bereid om mij meerdere malen te voorzien van eerlijk commentaar, voordat ik op het goede spoor zat. Hoe mooi is het dat ik nu de maximale score heb op het visiestuk, mede dankzij Francine. Nogmaals bedankt!!

Kortom, de training bij Francine heeft ervoor gezorgd dat ik nog nooit zo goed voorbereid een examen in gegaan ben. En het resultaat mag er zijn: ons hele groepje is in 1x geslaagd!

Ik kan de training bij Francine Verbiest dan ook van harte aanbevelen bij iedereen die makelaar wil worden.

Tjedde Kleine

JIP makelaars

Winkelwagen
Scroll naar boven