Vera Wichers

Na de afronding van de lessen basistheorie, aanvullend wonen en vakbekwaamheid bij het IPD in Utrecht was ik in februari 2019 helaas gezakt voor mijn Vakbekwaamheid.

Daarna werd  het toch behoorlijk lastig om de draad weer op te pakken. Ik keek tegen een enorme berg oude lesstof, info en trainingsmateriaal van IPD aan en wist gewoon niet waar te beginnen.

Daarom heb ik nog voor de 1-daagse X-training bij Francine gekozen om weer richting te krijgen! En die richting werd me door haar aangereikt! Op de trainingsdag was ik samen met maar 1 andere kandidaat, dus dat was een maximale focus en aandacht!

Ik ontving een dik en heel up-to-date leer – werkboek en in een hoog tempo werd ‘s ochtends “alles wat je moet weten” door Francine aangekaart en ’s middags hebben we de examengesprekken geoefend.

Francine is een zeer professionele en ook een strenge docent.  Er is bij haar geen ruimte voor “ja maar” want dat is er op het examen ook niet!

Als geen ander weet ze hoe het Vakbekwaamheidsexamen echt verloopt en ik denk dat dit door menig kandidaat volledig onderschat wordt.

Maar………. het volstaat niet met alleen haar training volgen. Thuis moet je echt veel tijd besteden aan het oefenen en herhalen, herhalen en oefenen waarbij Francine ook beschikbaar is voor al je vragen.

Gevraagd en ongevraagd blijf je tot op het moment van het examen op de hoogte van wat er maar relevant kan zijn. Echt helemaal super!

Ik kan alleen maar adviseren:  de tijd en het geld dat je besteedt bij het IPD voor de lessen Vakbekwaamheid kun je echt beter gebruiken voor een training bij Francine! Ik ging goed voorbereid naar mijn herexamen en ben nu wél geslaagd!

Met heel veel dank, diep respect en een gouden herinnering mag ik achter mijn naam KRMT zetten!

Vera Wichers
Winkelwagen
Scroll naar boven