Alice van den Akker

Eind 2017 besloten om het spreekwoordelijke roer om te gooien en met de opleiding tot KRMT te  beginnen. Een spannende nieuwe fase in mijn leven. Met een klein fanatiek groepje van vier collega’s in volle vaart door de studie heen gegaan. Op het einde van de studie zelfs in dubbele snelheid. Twee vakken tegelijk volgen, eigenlijk iets teveel van het goede. Maar alles voor het hogere doel: zo snel en goed mogelijk die titel behalen.

Wij hebben enorm veel gehad aan ‘vakidioot’ Marcel Melgers. Wat een fantastische hulp hebben wij van hem gehad. Als je enthousiast bent en er echt voor gaat, helpt hij je met je heel examengericht voorbereiden.

Na het behalen van het basisdiploma door met de specialisatie wonen. Geen ervaring in de makelaardij, dus dat werd nog wel even een uitdaging.

Maar, daar was Francine! Je kunt haar al je vragen stellen en ze begeleidt je in het gehele traject. Ze is volledig op de hoogte van alle ins en outs. Je moet je huiswerk maken van haar, dus een lekkere stok achter de deur! Binnen no time krijg je reactie op je ingestuurde stukken en op je Whatsappjes. Bijna 24/7. Ze houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geeft handige tips in de voorbereiding. Kortom, Francine is een rots in de branding!

Wat ook heel prettig is, is dat ze je volledig voorbereidt op de examen dag zelf. Bijna van minuut tot minuut weet je wat je te wachten staat en dat is heel prettig! Op die manier ging ik met gezonde spanning maar vol vertrouwen naar mijn laatste examen. In de ‘wachtkamer’ vlak voor het examen zat ik met een mede examenkandidaat. Zij gaf aan dat ze al 8 jaar in de makelaardij zat. Ze had zich totaal niet voorbereid, maar dat moest toch wel goed komen had haar docent gezegd. Oei dacht ik, was toch maar even naar Francine gegaan.…

En na precies een week: het verlossende mailtje! Yes, in 1x voor alle vakken geslaagd en nu ook voor het laatste voor mij meest uitdagende vak.

Francine, dank voor al je hulp. Ik ben nu een trotse KRMT’er!

Alice van den Akker

Parkhage Makelaars

Winkelwagen
Scroll naar boven