Astrid Benedictus

Na 2 jaar bikkelen is dat gewilde papiertje eindelijk binnen!

En dat heb ik mede aan Francine te danken!

Francine haar naam valt met regelmaat in de makelaardij. Ik hoorde zo veel lovende reacties van collega’s die KRMT training bij haar gevolgd hadden, dat ik met alle liefde om bij haar te kunnen trainen voor mijn vakbekwaamheidsexamen, vanuit Friesland naar Leiden ben gereden. En dat was zeker de moeite waard!

Ik heb de 2-daagse KRMT Tempo training gedaan. We werden heel hartelijk ontvangen door Hans en Francine. We zaten in een klein groepje waardoor het soort privéles was. Binnen 2 dagen werden we compleet klaargestoomd voor het examen. Stap voor stap gingen we alle onderdelen bij langs. Waar je rekening mee moet houden, valkuilen, wat je wel maar ook vooral niet moet doen. Aan het einde van deze 2 dagen weet je precies wat je te wachten staat maar ook dat je thuis nog flink aan de bak moet.

Hiermee houdt het voor Francine nog niet op!

Via de app houdt ze je (vrijwel dagelijks) op de hoogte van de laatste nieuwtjes op de vastgoedmarkt en app’t ze tips en trucks door waardoor je nog beter voorbereid je examen ingaat.

Ze is bereikbaar via de app op de meest bizarre tijdstippen. Er zijn maar weinig docenten die nog zo’n passie voor hun vak hebben als Francine. Je kan haar vergelijken met een soort moedereend die haar kuikentjes helpt over te steken. Beetje gekke vergelijking maar zo voelt het wel onder haar vleugels. Haar missie is zoveel mogelijk studenten laten slagen en daar is ze goed in.

We kregen veel overzichtelijk visueel leermateriaal waarin alles van de hele opleiding nog een keer is samengevat. Door haar unieke, kleurige lay-out is het heel makkelijk te onthouden en leest het makkelijk weg.

Dus mocht je nog examen vakbekwaamheid willen doen dan is Francine zeker aan te raden! Met haar vakkennis en persoonlijkheid kun je je geen betere docent wensen!

Astrid Benedictus

Makelaardij Benedictus

Winkelwagen
Scroll naar boven