Anita van der Velde

Met trots mag ik jullie vertellen dat ik geslaagd ben en nu officieel de letters KRMT achter mijn naam mag plaatsen. Dit heb ik mede te danken aan Francine, Hans & Marcel, want wat zijn dit een toppers!

Marcel heeft mij klaar gestoomd voor het vak praktijkleer en ik ben zo blij dat ik niet ergens anders dit vak heb gevolgd. Hij heeft fantastisch werk geleverd en ik was in één keer geslaagd!

Vervolgens op naar het examen vakbekwaamheid. Al vanaf het begin van de opleiding zag ik daar tegen op. Al in de groep van Marcel zong de naam: Francine rond en vervolgens gaf iemand die al bij haar had getraind mij de tip om contact op te nemen met Francine en tot op de dag van vandaag ben ik nog altijd ontzettend blij met mijn keuze.

Francine heeft mij in een tweedaagse online training alles verteld wat van belang is en een paar dagen voor het examen heb ik met Hans nog de puntjes op de i gezet. Ik was er klaar voor!

Marcel, Francine en Hans bedankt voor jullie geduld, deskundigheid en motiverende woorden! Ik ga jullie zeker bij iedereen aanraden!

Anita van der Velde

Randstad Inhouse Services

Winkelwagen
Scroll naar boven