Lonny Pol

Lieve Francine en Hans,

Yeahhh ik heb mijn gewenste doel bereikt! Na jaren heb ik mij eindelijk in mogen schrijven in het befaamde register K-RMT. Ondanks dat ik alle examens in 1 keer heb gehaald, heeft het veel langer geduurd dan ik voor ogen had. En wat er allemaal tussen door gevlogen is. Onvoorstelbaar hoe vaak het leven van een mens in een paar jaar tijd kan veranderen.

De ontmoeting met jou, Francine, staat me nog zo goed bij. De klik met jou voelde ik meteen. Ik was net voor mezelf begonnen als makelaar en jij gaf mij de tools in handen waarmee ik verder kon tijdens mijn vliegende start. Wat een bijzonder mooi mens bleek jij te zijn. Altijd bereikbaar voor raad en daad. Zowel in mijn werk, als in mijn opleiding en zelfs privé. Streng enerzijds en zo empathisch anderzijds. De schop onder mijn hol of juist de aai over mijn bol op momenten dat ik het zo nodig had. Je voelde precies aan wat ik nodig had. Altijd met respect en vol vertrouwen in mij.

Ook jou, Hans, heb ik leren kennen. Van de gezellige lunches tijdens de trainingen bij jullie in het gezellige Leiden, tot aan de persoonlijke training met jou. Al net zo bevlogen als Francine. En jullie hadden gelijk. De tijd of beter gezegd het tijdsgebrek tijdens het examen was voor mij de grootste vijand. Gelukkig was ik goed voorbereid door jullie!

Met 4 bananen onder de arm richting het examen. Een intensieve ochtend die -gelukkig- snel voorbij gaat. De examinatoren heb ik als fijne mensen ervaren, ondanks dat sommige onderdelen heel onnatuurlijk voelden voor mij.

Het verlossende telefoontje van Francine: “Heb je al in je account gekeken?” zal ik niet vergeten. Net als jullie. Jullie zijn een prachtig stel! Hartelijk dank voor de goede begeleiding! Jullie gaan echt een paar stappen verder. Jullie voegen echt iets toe

Lonny Pol

Zomer Makelaars – wonen via Lonny

Winkelwagen
Scroll naar boven