Annette de Boer – van Winsen

Tweeënhalf jaar geleden begon ik aan de opleiding makelaar. Gewoon om mijn kennis te verrijken en ik zie wel wat ervan komt.

Eerst heb ik bij IPD de basistheorie gehaald en daarna de overstap gemaakt naar Francine. Ik volgde haar al langer op Facebook en dacht gelijk als ik aan vakbekwaamheid toe ben, dan ga ik naar háár toe.

Ik heb bij het vak praktijkleer wonen een aantal medecursisten opgetrommeld en samen zijn we dit Francine-traject ingegaan. Ik heb hier echt nóóit spijt van gehad. Francine was er echt elke dag voor antwoorden en raad en daad.

Ik heb de hele opleiding gevolgd zonder enige werkervaring in de makelaardij, naast een (andere) baan. Met veel moeite heb ik een stageplek gevonden, want Francine raadde me aan praktijkervaring op te gaan doen voor mijn toekomst als makelaar én het komende examen.

Helaas heb ik nogal examenvrees en dan met name voor een mondeling! Ik had al bijna het vakbekwaamheids examen afgezegd, maar toen Francine dat van me vernam, heeft zij mij opnieuw bij de hand gepakt en me over de meeste spanning heen geholpen.

Als je boekt voor een training bij Francine, weet dan je dat je enorm gesteund wordt tijdens het hele proces naar je examen. Het is haar streven om iedereen er doorheen te slepen samen met haar Hans die een kei is in het 1 op 1 trainen van de examen onderhandelingen en gesprekken. Dus als je tijd én geld wilt besparen en échte coaches wenst, twijfel dan niet!

Francine en Hans ontzettend bedankt voor de luisterende oren, jullie tips, de rode pen, al het lesmateriaal, de lekkere lunch, jullie karakter, de hartelijk ontvangst, maar vooral het vertrouwen in mij. Ik ben zóóóóó trots op mijzelf, en ik weet, jullie ook op mij.

Ontzettend bedankt, liefs Annette

Ik heb óók nog een tip voor starters: begin met de opleiding ARMT ipv direct het lastiger KRMT traject in te gaan en het is fijn als je al een poosje in de makelaardij werkt.

Annette de Boer - van Winsen

Flevo Makelaars BV

Winkelwagen
Scroll naar boven