Sabrina van Roemburg

Ik mag mezelf dan eindelijk KRMT noemen!

Wat ben ik blij met het stel die Francine en Hans als naam dragen!

De basistheorie heb ik eerst afgerond en van collega’s kreeg ik de naam Francine te horen en al snel heb ik toen besloten om de voorbereiding voor het vakbekwaamheid (KRMT Tempo) bij Francine te gaan volgen.

Het was met recht TEMPO maar werkelijk alles komt voorbij en Francine heeft er verstand van!!! Voor de dag dat de training start word je door Francine al bestookt met informatie en na de training laat ze je niet meer los totdat je het examen gehaald hebt.

Dit had ik nodig…soms zit je er even doorheen of weet je het even niet meer….ben ik wel op de goede weg?

Dan hoefde ik alleen maar te roepen via de app…FRANCINE HELP! …en dan stond ze meteen voor mij klaar. Daarbij werd alles wat belangrijk of weer nieuw in de studie was ook meteen weer door haar via de app gedeeld.

Uiteindelijk, na bloed zweet en tranen en Francine haar rode pen was ik zover dat ik de brochure en mijn visiestuk kon gaan inleveren. Toen werd ik uitgenodigd voor het mondelinge examen eind maart 2019.

Omdat ik in september 2018 bij Francine ben geweest voor de KRMT Tempo was er al een aardige tijd verstreken. (En ja, al die tijd stond Francine me bij of kreeg ik even een schop onder mijn kont)

Ik kreeg de kriebels en merkte dat ik toch nog even de puntjes op de I wilde hebben en eigenlijk ook wel een gesprek of rollenspel geoefend had willen hebben. Maar ik had nog maar 2 weken voordat ik op moest voor het examen.

Toen kwam Hans tevoorschijn. Er werd gewoon meteen tijd gereserveerd want je laten zitten is bij Hans en Francine geen optie. Geweldige man, die Hans met hart voor het vak en hij weet precies de kennis over te brengen die je moet weten.

Hans stelt je gerust voor het examen en een betere oefening dan met Hans de rollenspellen te spelen is er niet. Hij heeft inlevingsvermogen en mensenkennis en weet daardoor precies wat je nodig hebt op zo een moment.

Ik kon met vol vertrouwen het examen in gaan. Francine en Hans leefden helemaal met mij mee want natuurlijk wilde zij ook meteen de uitslag horen zodra ik het wist.

Gelukkig kon ik het heerlijke nieuws GESLAAGD overbrengen aan het mooie stel FRANCINE en HANS die liefde voor het makelaarsvak en hun studenten hebben!

Bedankt!

Sabrina van Roemburg

Klaver Makelaardij Wonen

Winkelwagen
Scroll naar boven