Antje Breeuwsma

Resultaat: Geslaagd

Wat kun je enorm blij zijn als je deze woorden ziet staan in je mail.

M’n KRMT-diploma heb ik in de pocket. En dan ook nog met de beoordelingen van -ruim voldoende voor het verkoopplan- en -complimenten voor de gedegen en deskundige onderhandeling-  Super blij mee!

Ik ben me er terdege van bewust, dat dit mede dankzij de ondersteuning is van Francine in de aanloop naar mijn examen.

Francine begeleid je persoonlijk per mail, App of telefoon en samen met haar duidelijke studiemateriaal helpt ze je op weg om goed voorbereidt het examen in te gaan.

Hierdoor heb ik de verkoopbrochure van m’n eigen woning, m’n visie over ‘transformeren van panden in de stadskern van Bolsward naar appartementengebouwen’ en de diverse verkoopplannen met positief resultaat opgesteld.

Om een idee te geven van Francine haar feedback: “Antje, dit is keurig. Probeer er altijd zoveel als mogelijk, bouwkundige elementen, USP’s en referentiepanden in te zetten, okay?”  en “Dit zijn maar weinig rode penstreken van mij! Goed bezig!”

Een aanrader wat mij betreft om de twee-daagse training bij Francine te volgen en ook de gesprekstraining waarin je de onderhandelingstechnieken met Hans, de partner én trainer van Francine gaat oefenen, wanneer je het KRMT-diploma snel en met goed resultaat wilt behalen!

Antje Breeuwsma

eigenaar HUIS31

Winkelwagen
Scroll naar boven