Muriël van Tuijl

Wat ben ik blij dat ik bij Francine en Hans terecht kwam voor vakbekwaamheid!

Ik was na 2 jaar bij een andere opleider totaal niet tevreden met de gang van zaken daar. Matig onderwijs in grote groepen met niet allemaal even gemotiveerde studenten. De communicatie m.b.t. de toekomst van de opleiding was bovendien slecht. De naam van Francine gonsde tijdens de opleiding veelvuldig door de klas.

Met nog één vak te gaan, Vakbekwaam Makelaar Wonen, besloot ik Francine te bellen. Ze was direct, eerlijk en kwam meteen to the point. Wat een verademing!

Binnen twee maanden zat ik met vier anderen bij Francine aan tafel, waar de lesstof in een heel fijn rap tempo, zeer verhelderend werd behandeld. Na die twee dagen wist ik exact wat me te wachten stond en met de vele tips en tricks van Francine kon ik me gaan voorbereiden op het examen KRMT vakbekwaamheid!

Naar dat examen toe hielp Francine me nog geregeld met het beantwoorden van mijn vragen via mail en WhatsApp. Ze reageerde altijd snel en accuraat.

Na nog een gesprekstraining met Hans, één op één, om het onderhandelings-en intakegesprek te oefenen, was ik er helemaal klaar voor! En wat denk je.. geslaagd!

Francine en Hans, heel erg bedankt voor het delen van jullie kennis en jullie enthousiaste en inspirerende manier van lesgeven!

Mede dankzij jullie mag ik mezelf nu KRMT-er noemen :-)

Muriël van Tuijl

Nijland Makelaars Groep

Winkelwagen
Scroll naar boven