Arno van Nooijen

Wat ben ik blij dat ik de namen Marcel Melgers (mijn rots in de branding gedurende de gehele basis opleiding) en Francine te horen kreeg. Na even op Francine’s site naar haar trainingen vakbekwaamheid KRMT gekeken te hebben ben ik er direct toe overgegaan om 2 dagen te boeken voor haar Tempo cursus.

Dag 1: We begonnen op de zaterdag morgen in Leiden en ik werd zeer vriendelijk ontvangen door de man van Francine: Hans. Onder het genot van een kop koffie kwamen de andere trainees ook binnen, en begonnen we direct aan ade leerstof. Alles werd door Francine helder en duidelijk uitgelegd, en daar waar nodig werden ons direct de duimschroeven aangedraaid (pas hier op en let daar op!)

Er kwam veel nuttige informatie op me af die dag. Wat was ik moe na een dagje Francine maar ik ging wél met een goed gevoel naar huis.

Dag 2: Wederom prettig ontvangen door Hans en weer direct in hoog tempo van start. Francine werkt met handige sheets, steeds kwamen die met poppetjes ingerichte sheets van haar voorbij, die visuele manier van lesgeven van haar, dat onthoudt veel makkelijker! Dus naarmate de dag vorderde kreeg ik steeds meer vertrouwen in mezelf! Alles werd tot in detail door haar uitgelegd, je leert precies waar je op moet leren letten.

De weken erna bestonden uit: Oefenen, oefenen en ploeteren. Telkens weer werd ik door Francine met haar welbekende rode stift met de voetjes op de vloer terug gezet! En wederom: oefenen, oefenen, met Francine achter de mail als supervisor!

Vol spanning reed ik naar Nieuwegein voor mijn grote dag! Deze dag ging exact zoals me door Francine verteld was, dus niets was me vreemd, totaal geen onverwachte verrassingen, alles liep zoals zij had verteld.

Moe en vol spanning naar huis, en dan wachten op het resultaat. Na 2 weken kwam de verlossende mail.

Ik ben in 1 x GESLAAGD voor mijn KRMT vakbekwaamsheidsexamen!!!

Ik ben Francine, Marcel en Hans eeuwig dankbaar voor dit resultaat.

Arno van Nooijen

Vastgoed Totaal

Winkelwagen
Scroll naar boven