Patricia Staals

Francine, wát een TOP-vrouw!!

Tijdens mijn studie voor KRMT-er had ik in de wandelgangen al veel positieve verhalen over haar als docente gehoord. Uiteindelijk –in de allerlaatste fase van mijn opleiding- heb ik met een aantal studiegenoten een training ingepland om bij haar een spoedcursus te volgen om duidelijk te krijgen wat er van ons wordt verwacht en om de belangrijkste zaken door te nemen.

Een betere beslissing hadden we niet kunnen nemen…wát een vrouw!! Een warm welkom -ook haar attente echtgenoot Hans verdient een dikke pluim- viel ons ten deel, maar daarna snel aan de slag want Francine wil geen tijd verloren laten gaan. Francine is erg duidelijk, efficiënt en to-the-point. Hierdoor weet je exact wat je aan haar hebt en belangrijker nog: het is helemaal duidelijk wat en hoe er gestudeerd moet worden voor het examen. Haar powerpoint-presentaties zijn tot in detail uitgewerkt en ontzettend uitgebreid. Het was heel erg fijn om dit als naslagwerk te hebben.

Daarnaast is Francine een ontzettend warme, hartelijke vrouw. Ze blijft bij iedere student persoonlijk betrokken. Ontzettend knap hoe ze iedereen blijft volgen! Ondanks dat ik maar één dag bij haar ben geweest, weet ze nog álles van je. Ook blijft ze contact houden, stuurt motiverende mails en met vragen kun je altijd bij haar terecht. Zelfs een mailtje op zondag gestuurd, wordt dezelfde dag nog beantwoord.

Het examen heb ik in één keer gehaald met een super resultaat. Francine heeft daar zéker aan bijgedragen. Ik ben haar daar erg dankbaar voor, want wat ze voor mij –en mijn medestudenten- heeft gedaan gaat véél verder dan wat je van een docent mag verwachten.

Kortom, alle (toekomstige) studenten makelaardij zou ik aanraden om de opleiding via Francine te volgen. Zij is de állerbeste op haar gebied. Zelf is ze een aantal jaar geleden óók student geweest en oefent nu zeer succesvol haar vak als makelaar taxateur uit. Doordat zij beide zijden kent, kan ze zowel inspelen op examengerichte eisen, als ook praktijkgerichte zaken aan de orde stellen. Wat een ontzettende meerwaarde!

Francine; dankjewel voor het delen van jouw vakkennis, je betrokkenheid, motiverende mailtjes en vooral voor jouw warme persoonlijkheid. We blijven contact houden!!!

Patricia van de Laar - Staals

Staals & van de Laar

Winkelwagen
Scroll naar boven