Bartjan Werink

Kan het wel van de daken schreeuwen: IK. BEN. GESLAAGD. !!

En in 1 x ook nog zeg, dit had ik niet zonder jou waar kunnen maken. Mens, wat stop jij een tijd en energie in je trainingen en leerstof, chapeau!

Die tweedaagse training bij jou in Leiden is me zeer goed bevallen, ik zal deze vakbekwaamheidstraining dus ook zeker aan iedereen aanraden!

Ik weet het nog goed, toen ik medio juni al die recensies op je website las, dacht ik: “Ja tuurlijk…. Allemaal in één keer geslaagd…. Dat zal…” Maar het is dus echt waar, samen met Francine en ook zeker eigen drive en inzet is het mogelijk. Het examen heeft een voorbereiding van keihard werken en veel oefenen, maar het loont.

Francine’s training is erg helder en duidelijk, haar lesstof is top!

Niks geen overdreven geschreven hoofdstukken of onduidelijkheden zoals bij mijn voormalige opleider IPD, straight to the point, Top!

Tussen de middag een heerlijke lunch gehad van Hans en ter ontspanning even een knuffel kunnen geven aan de Labradoodles Broer en Zus (oh wat zijn die 2 leuk!)

Na de training staat Francine nog iedere dag voor je klaar met adviezen, tips en huiswerk. Zo blijf je in het regime om te studeren en dat is toch wel een hele goede stok achter de deur.

Ik weet nog goed dat wij met 4 trainees vanwege de afstand een overnachting hadden geboekt en na de eerste lesdag samen door Leiden liepen, door de winkelstraten, struinend langs de mooiste monumenten met kapitale gevels en elkaar overhorend over welke voegen het zouden zijn…

In de avond gezellig uit eten geweest op een Leids terras en er al met al een super (studie-)weekend van gemaakt. Man, wat hebben we toch gelachen met elkaar!

Francine, ik had me geen betere opleider kunnen voorstellen, wat ben jij een topper! Ook dat mag wel eens gezegd worden!

groeten uit Nieuwleusen!

Bartjan Werink

Landal GreenParks

Winkelwagen
Scroll naar boven