Frank Reede

Nadat ik de theorie diploma’s basistheorie had gehaald wilde ik meteen door om het praktijkleer wonen en vakbekwaamheid KRMT te halen.

De geleverde boeken van IPD waren niet daoor te komen; veel te uitgebreid.

Overal waar ik informeerde hoe anderen zich op het vakbekwaamheidsexamen voorbereidden hoorde ik de naam Francine Verbiest, ook bij VBO waar ik mij inmiddels had aangemeld.

Dus contact met Francine opgenomen en haar 2 daagse training eind Augustus 2019 geboekt. In een klein groepje hebben we 2 dagen super efficiënt gewerkt aan de voorbereiding op het KRMT examen.

Niks geen overbodige informatie, alleen maar zeer nuttige, samengevat in een leuk, makkelijk leesbaar leer- en werkboek. Zo kun je meteen Francine en Hans zelf ook goed omschrijven; geen poespas en zeggen waar het op staat.

In de tussentijd een hele goede tip van Francine gekregen om alvast met het praktijkleer wonen aan de slag te gaan. Ik kan hardop zeggen dat ik daardoor in 1x ben geslaagd. Daarna ben ik meteen gestart d.m.v. haar ebook’s met het schrijven van de visie en het maken van een brochure. Nadat ik deze had ingediend hoorde ik binnen 3 dagen al dat ik over 3 weken op examen zou kunnen!

Inmiddels waren mijn 2 trainingsdagen alweer even geleden, dus meteen contact opgenomen met Francine voor een gesprekstraining, gelukkig was er nog een plekje vrij. Door de eerdere 2 trainingsdagen en de gesprekken pal voor mijn examen 1 op 1 met Hans te oefenen ging ik redelijk ontspannen naar Nieuwegein

In mijn examen moest ik starten met het verkoopplan, ik kan iedereen adviseren om de tip van Francine op te volgen en dat verkoopplan door veel te oefenen je eigen format te kunnen dromen, dit scheelt heel veel tijd in het examen.

De examengesprekken verliepen zoals Hans had voorspelt en gingen redelijk. Achteraf had ik sommige dingen beter kunnen doen, maar dat is vaak op een examen.

Ik was overigens de eerste die vooraf de visie-presentatie op video via You Tube moest inleveren. Voor de examinator was dit dus ook nieuw maar mijn verdediging verliep prima.

Daarna 6 dagen in spanning gezeten totdat ik het bericht; GESLAAGD in mijn inbox zag..

Wil je goed voorbereid naar je examen gaan dan kun je het beste naar Francine en Hans gaan en vervolgens heel veel huiswerk oefenen, dan komt het zeker goed!

Frank Reede

next move makelaars

Winkelwagen
Scroll naar boven