drs. Esther van Dijk

Goeiemorgen Francine,

Sorry voor mijn heel late reactie, maar weet je, je KRMT halen vanuit het niets, en zonder enige ervaring in de makelaardij je eigen kantoor beginnen kost gewoon even wat tijd :-) en ik moest natuurlijk alles vanuit de grond opstarten en ook nog tussendoor het RMT papiertje halen.

Geen idee of je nog op een review van mij zit te wachten, maar je krijgt ‘m toch :-)

Het vak is zo fijn joh, ik ontmoet zoveel mensen en het is héél leuk om van tevreden klanten waardering te krijgen. En dat doe ik gewoon helemaal zelf, alleen, die vrijheid is echt heerlijk! Dat weet jij als geen ander met al je ervaring!

Op momenten dat ik even wil sparren,  zijn er genoeg collega makelaars te vinden. Zelf ben ik ondertussen ook mentor geworden voor aspirant VBO leden die al willen werken, heel leuk.

Het regelwerk, het organiseren, de marketing, onderhandelen, alles in de makelaardij is precies wat ik ervan verwachtte en hoopte. Mocht jij in je trainingen meer mensen hebben die twijfelen om voor zichzelf te beginnen, gewoon zeggen dat ze het moeten doen! Ook zonder ervaring!

Ik zie en hoor over jouw trainingen met Hans van heel veel vakgenoten. Dus ik wéét dat jij nog steeds supergoed bezig bent! En heerlijk dat je dat met je man in jullie eigen bedrijf doen en niet meer voor grote opleiders!

En hier dan eindelijk, wat laat maar niet minder gemeend, mijn review voor jou:

“Ik heb les gekregen van Francine nog in de tijd dat ze voor diverse opleiders klassikaal vastgoedlessen gaf. Op vrijdagen deed ik vakbekwaamheid en op zaterdag register makelaar taxateur.

Francine heeft de examens inhoudelijk heel goed duidelijk gemaakt, en ons vooral geleerd te letten op de tijd en het werken onder die tijdsdruk!

Haar duidelijke leer- en lesmateriaal waren een goede samenvatting van wat je te wachten stond.  Heel handig om de kernfeiten makkelijk paraat te hebben.

En dus, zonder enige ervaring in de makelaardij, heb ik gewoon mijn examens in 1x gehaald, dankzij Francine haar goede tips!”

Esther van Dijk

Esther van Dijk makelaardij

Winkelwagen
Scroll naar boven