Ellen Eddema

Lieve Francine en Hans,

Na de basistheorie en het aanvullend wonen te hebben afgerond via het IPD, ben ik samen met 4 studiegenoten terecht gekomen bij Francine voor het vakbekwaamheidsexamen. De lovende reviews en het prettige contact hebben ons hierbij over de streep getrokken en ik kan zeggen: dit is 100% de juiste keuze geweest.

Wat ontzettend blij ben ik dat wij dit via jullie hebben gedaan. Het contact was vanaf moment één goed, direct en duidelijk. De 2 daagse training voor KRMT bij jullie in Leiden was informatief en leuk. We kregen vooraf al allerlei informatie zodat wij ons konden inlezen, alvast konden gaan werken en in Leiden geriachte vragen konden stellen. Wat een verademing, de Francine Bijbel. Een gestructureerd, duidelijk boek met alle relevante informatie! Zonder jullie hulp, was dit nooit zo vlekkeloos verlopen.

Tijdens de training word je voorzien van snackjes en een heerlijke lunch verzorgd door Hans. Het tussendoor kunnen knuffelen met de 2 honden was voor mij dé kers op de taart.

Ook na de dagen in Leiden volgt intensief contact via mail en de app. Al je vragen kun je stellen en je huiswerk wordt goed nagekeken met nuttige feedback. Thuis moet je oefenen, oefenen, oefenen maar met Francine als hulplijn, is dit goed te doen.

Francine en Hans, wat had ik zonder jullie gemoeten? Dit was anders ongetwijfeld op een drama uitgelopen. Nu heb ik mijn KRMT in één keer in de pocket en heb ik een geweldig weekend gehad met mijn studiegenootjes in Leiden.

Dank, dank, dank en als ik ooit nog eens in Leiden ben zal ik zwaaien!

Ellen Eddema

Lefier

Winkelwagen
Scroll naar boven