Esther van Eekelen

Tijdens mijn studie Bouwkunde kwam ik met Francine in contact, want zij had daar enorm handige ebook’s voor gemaakt. Via Facebook kon ik die opvragen en dankzij die hand-outs haalde ik een heel mooi cijfer voor dat vak uit de basistheorie vastgoed specialist.

Na de basistheorie bij IPD opleidingen te hebben afgerond volgde ik de weg naar KRMT-wonen. Ik besloot ik me voor vakbekwaamheid volledig over te geven aan Francine omdat zij, leerstof aangenaam in beeld kon brengen, makelaar is, jaren ervaring als docente makelaardij had, en zich in die laatste examenmodule naar het diploma KRMT wonen zelfstandig had gespecialiseerd.

Twee zaterdagen was ik met nog twee andere trainees bij Francine in Leiden. Het duizelde ons van de informatie, maar ik ben écht zó blij dat ik haar op social media was tegengekomen en die training bij haar gevolgd heb!

Francine weet (uit eigen ervaring, want ze haalde zelf ook alle makelaars diploma’s) hoe het examen bij SVM|NIVO verloopt en kan dus goede tips geven en zeer concreet aangeven wat er van je verwacht wordt. Daarnaast worden alle te leren examenonderdelen ondersteund door haar befaamde, makkelijk leesbare, ebook’s die bij de prijs van de training zijn inbegrepen en je dezelfde dag nog digitaal van haar ontvangt.

Francine’s, persoonlijke begeleiding bij het maken van je brochure en visiestuk, het coachen en altijd bereikbaar zijn via WhatsApp is een enorm pluspunt, want welke trainer doet dat in deze tijden nog?

In de weken naar mijn examendatum heb ik veel geoefend en gebruik gemaakt van haar ebook’s. En de ervaringen van mijn mede-trainees in de door Francine aangemaakte groepsapp waren een welkome aanvulling.

Mijn examen dag verliep precies zoals Francine omschreven had. Ik heb erg veel aan alle informatie, tips en hints van Francine gehad en daar ook volop gebruikt van gemaakt die dag. Dat is gewoon een kwestie van alles goed leren begrijpen en op de juiste momenten kunnen toepassen!! Na een kleine twee weken ontving ik het verlossende mailtje dat ik geslaagd was.

Zonder Francine was me dit nooit gelukt omdat ik nog geen ervaring in de makelaardij heb. Dus zo zie je maar: met Francine als trainer, haar ebook’s en persoonlijke begeleiding en door te luisteren naar haar voortdurende motivatie om zelf keihard te gaan studeren kan iedereen die voldoende interesse en doorzettingsvermogen heeft het vakbekwaamheidsexamen KRMT met een diploma afsluiten!

Esther van Eekelen

Buuron & Kuipers Makelaars

Winkelwagen
Scroll naar boven