Martina Rutgers

Mooie afsluiting van 2018!

In september 2017 ben ik begonnen met de opleiding voor KRMT via de IPD.

In de dagelijkse makelaardij viel de naam van Francine als unieke trainer voor het vakbekwaamheidsexamen KRMT met regelmaat.

Dus na het behalen van het basisdiploma vastgoed heb ik met ‘’een studiegroepje’ besloten een examentraining bij Francine te volgen om zo een beeld te krijgen wat precies het vakbekwaamheidsexamen inhield.

Tijdens deze training werden we overspoeld met informatie, tips en voorbeelden. Met een vol hoofd op weg naar huis, maar nog voordat je thuis bent heb je alle informatie in de vorm van haar befaamde ebook’s al in de mail zitten. Ook in de periode ná de training en tussen het examen houdt Francine je op de hoogte met appjes en kun je vragen stellen, je verkoopplan en visiestuk sturen, waar je snel feedback van haar op krijgt.

Door deze training en alle bijbehorende informatie ging ik goed voorbereid naar het examen toe, waardoor ik met een goed gevoel weer huiswaarts keerde. Uiteraard is het wachten op de definitieve uitslag spannend, maar ook in deze periode nam Francine nog even contact op omdat ze zo met je meeleeft.

En uiteindelijk na 2,5 week, nog voor de kerstdagen, kreeg ik de mail dat ik GESLAAGD was! Dus ik sluit 2018 af als een blije en tevreden KRMT’er.

Martina Rutgers

Overspaern Makelaardij

Winkelwagen
Scroll naar boven