Floris van Kuijeren

Na heel hard werken kwam dan gister dan verlossende mailtje van SVMNIVO.

Uitslag…GESLAAGD!

Yes! Ik kan me eindelijk inschrijven in het register als KRMT! Wat mijn ‘secret voor dit succes was’?

Jezelf. Jij kan dit, als je maar wilt en wat er ook gebeurt, NIET opgeeft! Het is een zwaar traject en je moet opofferingen maken. Netflix bijvoorbeeld, die kan je  voorlopig echt even opzeggen.

Netwerken. Maak nieuwe vrienden die ook met de opleiding bezig zijn. Ik ben met een groepje studenten zo bij Francine en Marcel lessen gaan volgen

Marcel Melgers. Mr. Melgers is een heus begrip. Nog nooit heb ik iemand meegemaakt die zoveel kennis heeft over zoveel verschillende vakken en op zo’n ongelooflijk pakkende manier kan doceren. Marcel is excentriek, eigenwijs en anders dan de standaard docent. Maar och…wat is die goed! Volg al zijn lessen, volg zijn adviezen op, geniet van de lessen (je gaat zien waarom) en ga veel examens oefenen.

Francine Verbiest. Francine heeft de unieke skills om een bijna onmogelijke hoeveelheid leerstof zo te herschrijven en vorm te geven (door haar bekende sheets in boek methode) dat je niet alleen heel snel heel veel stof leert, maar het ook nog eens heel begrijpelijk en leuk voor je wordt. Daarnaast zorgt Francine alleen maar dat je je focust, focust en nog eens focust op datgene wat belangrijk voor je is. Niet alleen om een goede makelaar te worden, maar ook door dat examen echt gewoon binnen te koppen!

eigenaar VK Makelaars

Winkelwagen
Scroll naar boven