Jozanne Steenhuijsen

Ik heb de opleiding makelaar KRMT bij IPD opleidingen gevolgd waar ik totaal niks aan had. Praktijkleer en Vakbekwaamheid waren totaal 10 lesdagen maar ik ging er niet eens naar 5 in totaal.  Op een gegeven moment gaf ik de hoop bijna op want ik vond de studie zo pittig. Ik kom zelf uit een totaal andere branche en door de lessen van IPD kwam ik geen steek vooruit.

Maar ik zo vernam zo hier en daar over Francine, zocht haar online op en kon gelukkig bij haar terecht. Haar energie en enthousiasme voor het vak is gewoon ‘Wauww’! Ze motiveert je enorm en steunt je echt in alles.

Háár begeleiding en ebook’s hebben mij enorm geholpen vooral met de laatste loodjes. En zij helpt je niet alleen met de voorbereiding voor het vakbekwaamheidsexamen maar ook met tips voor je eigen ontwikkeling in de makelaarswereld.

Ik ben zóóóó enorm blij met haar hulp en begeleiding dat ik haar aan iedereen aanraad.  Francine steekt een vlammetje in je op waardoor je extra gemotiveerd raakt en zekerder van jezelf. Met veel trots mag ik zeggen: ‘Ik heb mijn studie met het KRMT diploma afgerond en dat allemaal met de hulp van Francine”

Francine nogmaals enormmmm bedankt voor al je hulp, steun en energie!

Jozanne Steenhuisen

Steenhuisen Makelaardij

Winkelwagen
Scroll naar boven