Irma Strijbosch

PFFFFF geslaagd!

Sinds mijn 18e wil ik al makelaar worden. Met een vader die bouwkundige was en een familie makelaarskantoor ben ik altijd geïnteresseerd geweest in dit mooie vak. Het heeft wel even geduurd voordat ik dan ook eindelijk KRMT achter mijn naam kon schrijven.

Dit was de 2e keer dat ik de opleiding tot makelaar heb gevolgd, de eerste keer helaas niet afgemaakt en 30 jaar na dato toch de uitdaging weer aangegaan. Het voelde super goed om hier weer mee aan de slag te gaan en het ene na het andere examen te behalen. Na de basis en praktijkleer wonen moest ik beginnen aan vakbekwaamheid met brochure- en visiestuk en…

Toen was opeens alle fut eruit. Kon mij er niet meer toe zetten, maar……. Ik hield wel contact met mijn docente Francine, die ik bleef volgen en zij mij, want ze wist dat ik de opleiding erg graag af wilde maken.

Opeens was daar toch een mailtje van haar: hoi, hoi, hoe is het met jou en ben jij nu al geslaagd of ben nog bezig met de opleiding?

Dat was precies het zetje dat ik nodig had. Maar Corona gooide roet in het eten en de reguliere opleidingen werden verzet, uitgesteld, verzet en afgezegd…. Dat schoot niet op.

Francine ging door Corona over op digitale lessen zag ik op Linkedin dus….., ja dat was natuurlijk een super oplossing.

Die online training van haar was GEWELDIG: voorbereiding een 10!, documentatie: een 10! Communicatie: een 10! Feedback: een 10!

Kortom in twee dagen met nog twee gezellige kandidaten, online een perfecte uitleg gekregen ter voorbereiding op het praktijkexamen. Alle mogelijke valkuilen, onverwachte vragen, dubbele bodems, vervaagde kennis, letterlijk ALLES is de revue gepasseerd. En daarbij was het heel gezellig met al die dames op scherm!

En toen zelf aan de slag, na mijn eerste verkoopplan kreeg ik een vernietigend commentaar: Francine schreef: DIT KAN ECHT NIET!

Dat is voor een hardleerse kandidaat een prima aanpak, geen ontkomen aan, ik moest het dus anders doen. Opnieuw, opnieuw, opnieuw en eindelijk zag ik in mijn App het verlossende woord van Francine: PRIMA!

Iedere keer weer dat zetje, duidelijk commentaar en weer gemotiveerd om ook de rest aan te pakken. Visiestuk, brochure, koopakte, alles werd stuk voor stuk behandeld. De WhatsApp vragen zorgden ervoor dat je weer op scherp stond.

De 24/7 betrokkenheid van Francine maar ook de gesprekstraining van Hans hebben ervoor gezorgd dat ik vol vertrouwen het examen in ging.

Francine en Hans, onwijs bedankt voor alle motivatie en super goede begeleiding. Zonder jullie had ik het waarschijnlijk niet meer klaargespeeld!

Irma Strijbosch

Irma Strijbosch Makelaardij

Winkelwagen
Scroll naar boven