Jennifer van der Leest

Lieve Francine,

Terwijl ik deze review aan het schrijven ben, denk ik terug aan de reviews die ik op je site las voordat ik met de training K-RMT startte.

Al deze mensen waren al geslaagd en ze waren stuk voor stuk super positief over jou.

Jouw Tempo training heb ik als super prettig ervaren!

Meteen na mijn aanmelding ontving ik je boek en startte je de 1 op 1 app.

Ik wilde graag meteen aan de slag met de brochure en visie omdat mijn training een paar weken later gepland was. Van het begin af aan, heb je me geholpen met al mijn vragen en nakijken van stukken.

Je bent scherp en windt er geen doekjes om, maar je geeft ook hartelijke complimenten!

Toen kwam de training: twee dagen een super praktijkgerichte training die volgens mij echt onmisbaar is om dit examen succesvol te kunnen maken!!

Je weet hierdoor precies wat je kunt verwachten in het examen en dat geeft een gerust gevoel. Ook na de training liep het 1 op 1 contact met jou door. Je gaf altijd snel en uitgebreid antwoord ook als het avond of weekend was. Je drukte me op het hart om heel veel te oefenen (“tot je het kunt dromen”) en dat heb ik gedaan.

Desondanks was het examen écht wel pittig!

De druk wordt flink opgevoerd door de tijd en stress. Maar één ding weet ik zeker: zonder jouw training was het me niet gelukt.

Daarom kan ik iedereen aanbevelen die nog twijfelt om de KRMT training bij jou te doen! Je zult er absoluut geen spijt van krijgen!

Lieve Francine, nogmaals super bedankt!!!!

Jennifer van der Leest

Evelien Ploegmakers Makelaardij

Winkelwagen
Scroll naar boven