Sanne Nieuwenhuis

Het is een week geleden dat ik het meest bevrijdende mailtje van dit jaar heb mogen ontvangen; die van SVM NIVO met het bericht dat ik ben geslaagd voor het KRMT vakbekwaamheidsexamen, Wow!!!

Eind september heb ik een heerlijk weekendje gehad in Leiden. Een weekendje waarin ik heb genoten van de prachtige stad, een mooi hotel, maar vooral van al jouw kennis en kunde om mij voor te bereiden op het laatste onderdeel van de KRMT opleiding; de vakbekwaamheid.

Direct bij thuiskomst heb ik mij aangemeld voor het examen, want jouw enthousiasme is aanstekelijk! Met al jouw tips en trics heb ik mij maanden voorbereid, de brochure gemaakt, het visiestuk geschreven en uiteindelijk het examen afgelegd.

Dit hele traject stond jij letterlijk iedere minuut klaar om feedback te geven, een hart onder de riem te steken en mij te motiveren om door te zetten. Ik ging zenuwachtig het examen in, maar vooral zelfverzekerd. Waarom? Nou beter dan met jouw hulp had ik mij niet kunnen voorbereiden; dus kom maar op examinatoren!

Natuurlijk maakte ik fouten en was ik onzeker over de uitslag, want moeilijk is het hoor. En daar kwam dan na 2 weken het mailtje binnen in mijn inbox. Met mijn hart in de keel heb ik deze geopend op mijn telefoon, moest ik met zwetende handjes naar beneden scrollen om de uitslag te lezen… en jawel; dikgedrukt staat daar dan het meest magische woord GESLAAGD.

Nu een week verder voelt het nog steeds onwerkelijk dat ik gewoon geen boeken meer hoef in te zien, dat ik weer vrije tijd oaver heb en de studie spanning verdwenen is. Dit alles was zonder jou niet gelukt.

Ik ben je eeuwig dankbaar voor het totale pakket. De leuke training, het duidelijke studiemateriaal, alle steun, korte lijntjes en nouja gewoon wie je bent. Top! Ik zal je echt aan iedereen aanraden en wie weet tref ik je in de toekomst weer voor een vervolg, want tja… studeren blijft leuk.

Thx!

Het was fijn dat jullie mijn begeleiding naar vakbekwaamheid wilden zijn!

Lieve groet!

Sanne Nieuwenhuis

Nieuwenhuis – meer dan een makelaar

Winkelwagen
Scroll naar boven