Maroesja Schuurmans

Ik stond voor mijn laatste examen vakbekwaamheid.

Collega makelaars attendeerden mij op Francine in Leiden.  “Francine vertelt je wat je kan verwachten en hoe je het moet aanvliegen” zeiden ze uit eigean ervaring.

Ik boekte de Tempo training bij Francine en  Twee dagen lang werd alle stof op de juiste manier doorgenomen. Wat een vakvrouw. Zoveel kennis en zoveel power.

Direct? Ja dat is ze zeker maar daardoor word je scherp gehouden. Ik vond het heel fijn. Haar rode pen is briljant. Scherp doch rechtvaardig vanuit de gedachte: “Jij wilt toch examen doen!”

Francine staat altijd voor je klaar, op werkdagen, in de weekenden, zelfs tijdens de feestdagen. Francine maakt altijd tijd voor haar leerlingen. Heel bijzonder en ongelooflijk gedreven. Dergelijke docenten zijn er volgens mij maar weinig van.

Door omstandigheden werd het pas later dat ik mijn vakbekwaamheids examen KRMT kon gaan inplannen.

Op Francine’s website zag ik dat je nog een gesprekstraining met Hans kan doen als je vlak voor je examen staat.

Mijn training was alweer een tijd geleden en ik wilde weer even op scherp gezet worden. De gesprekstraining is daarvoor echt aan te raden.

Alle puntjes worden op de i gezet en je gaat de onderhandelingen oefenen met Hans. Wat een held is hij! Hans neemt je spreekwoordelijk mee naar de examendag zelf.

Aangezien ik nogal last heb van examenstress, hebben Francine en Hans mij enorm geholpen om mijn examendag zo goed mogelijk voor te bereiden en alles met me door te nemen, zodat ik wist wat ik kon verwachten!

Ik kreeg mijn ‘geslaagd’ mailtje binnen 2 weken na het examen.

Dank Francine voor al jouw steun en wijze tips. Die combi examentraining samen met Hans is echt briljant.

Dank voor alles.

Maroesja Schuurmans

Juist Makelaars & Taxateurs

Winkelwagen
Scroll naar boven