Petra Eenhoorn

Lief, behulpzaam, streng, gedreven, creatief, gave ebook’s en een hart van goud.

Er is maar 1 persoon waar al deze opmerkingen op van toepassing zijn en dat is Francine.

Bij mijn lessen vakbekwaamheid van IPD opleidingen had ik het geluk dat ik haar voor de klas trof en na elke lesdag reed ik steeds naar huis met een lach op mijn gezicht. Omdat ik eerst nog Praktijkleer Wonen met mr Marcel Melgers af moest ronden en er wat tijd tussen mijn examens zat door omstandigheden, heb ik een nog een extra examentraining bij Francine geboekt in Leiden.

In Leiden word je heel goed klaargestoomd voor je vakbekwaamheidsexamen en daarna laat Francine je nog niet los. Telkens als er iets nieuws is rond je komende examen voorziet ze je van die laatste informatie.

Ik ben een leerlinge met enorme examenstress maar wel net zo gedreven als Francine zelf! Helaas overkwam mij de pech dat ik op mijn examen compleet dichtsloeg. Gelukkig had ik Francine achter me staan en heb ik het kleine gedeelte her-examen, snel aangevraagd, mezelf herpakt en zoals verwacht gehaald.

En dan…..mijn uitleg van het woord lief: Als Francine verneemt dat je helaas op een deel struikelde komt ze in actie. Ze pakt je op en laat je niet meer gaan! Keihard heb ik geknokt voor dat laatste deel met soms een brok in mijn keel vanwege haar ondersteuning en lieve berichtjes.

In 1 jaar en 10 maanden heb ik het KRMT makelaarsdiploma behaald, bedankt Francine!

Petra Eenhoorn

TW3 – DIEL Makelaars

Winkelwagen
Scroll naar boven