Vincent Korthof

Francine is een topvrouw met een hart van goud en een docent met power! Zij heeft mij volledig door alle leerstof en opdrachten voor mijn vakbekwaamheids examen KRMT heen gesleurd.

Nadat ik al mijn modules van de basistheorie bij IPD opleidingen eindelijk had afgerond begon dat specialisatie wonen deel en ik had al snel door dat dit niet mijn sterkste punt was. Francine stond voor mijn klas in Utrecht, zag me tobben en begeleide me toen letterlijk en figuurlijk naar een geslaagd resultaat!

Mijn visiestuk was ik al aan begonnen. Het onderwerp bedacht en daarna een opzetje gemaakt waarbij ik zo enorm veel informatie had vergaard dat ik door de bomen het bos totaal niet meer zag. Het was van de hak op de tak. En wat ik ook deed, ik kreeg er maar geen structuur in.

Francine heeft mijn stuk nadat ik eindelijk dacht klaar te zijn volledig doorgenomen en mij enorm veel tips gegeven om het nog beter te schrijven. Ik heb haar daarvoor altijd kunnen op haar privénummer kunnen bereiken. Zelfs op de vrije Paasdagen heb ik Francine mogen bellen. Dit is een docente die alles voor haar welpjes over heeft, want zij was immers in dienst van IPD opleidingen? Ze had me ook kunnen laten tobben en zeggen: “Dag, 4 uur is 4 uur”

Nu ik al geruime tijd aan de slag ben als makelaar ben ik haar nog steeds dankbaar.

Vincent Korthof

HOF Makelaar Taxateur

Winkelwagen
Scroll naar boven