Alexandra & Nathalie

Francine…. The one and only!

Wij: Alexandra & Nathalie, net gestart als freelancers bij NVM Meijs en Alink The Expat Agency, moesten een. door NVM gewenste, opleiding volgen om bij het kantoor aan de slag te mogen gaan…

De opleiding was één maar de examens; daar zagen wij echt vreselijk tegen op. We boekten bij IPD opleidingen een avond cursus in Den Haag. Zo ontmoetten we Francine .

Francine had, als vakvrouw, onze examenspanning direct door en heeft ons vanaf het begin af aan op ons gemak gesteld, tips en optimale begeleiding gegeven. Altijd bereid om haar leerlingen iets extra’s mee te geven, zoals de dag dat ze zelfs mee naar een bezoek aan een bouwplaats. Zo konden we met eigen ogen zien hoe het precies zat met o.a. isolatie en leidingen.

Ook aan onze specialisatie, aan-en verhuur voor Expats, heeft Francine aandacht besteed. We werden echt klaargestoomd voor de examens met als resultaat dat wij allebei in een keer en binnen 1 jaar, ons vakdiploma in ontvangst mochten nemen.

Persoonlijke aandacht is echt een van bijzondere eigenschappen van Francine. Ze is naast vakkundig, een prachtig en energiek mens!

Alexandra Nathalie

The Expat Agency – Meys & Alink makelaardij

Winkelwagen
Scroll naar boven