Frank Brandsma

Na de basistheorie en praktijkleer te hebben behaald was het voor mij tijd voor de volgende en laatste stap in het KRMT proces.

Al eerder had ik vernomen “hiervoor moet je bij Francine zijn!”. Het klonk als de sleutel tot een succesvol vakbekwaamheidsexamen.

Enthousiast ingeschreven, meteen contact gekregen en voor twee dagen op naar Leiden. Heb een overnachting erbij geboekt in naastgelegen hotel om gefocust te zijn op de examentraining.

Hartelijke ontvangst, klein groepje studenten en persoonlijke aandacht. Wat mij opviel was de gerichte examentraining. Overbodige franje die andere opleiders aanbieden wordt hier niet gegeven. Nee, Francine leidt je gericht op voor het vakbekwaamheidsexamen. Met een helder leer- en werkboek twee dagen door alle onderdelen van het examen gegaan. Van brochure naar visiestuk, van visiestuk naar aankoop, van aankoop naar verkoop(plan). Alle onderdelen worden tijdens de training besproken en er is ruimte voor gerichte vragen. Door de kleine setting heb je snel en prettig contact met de mede studenten en wissel je ervaringen uit.

Na de training aan de slag gegaan met de voorbereidingen en ook dan staat Francine voor je klaar met tips, advies en feedback op de gemaakte opdrachten.

Loop je tijdens de voorbereidingen vast? Een appje en je wordt weer op gang geholpen.

Naast de training van Francine heb ik ook de gesprekstraining met Hans gevolgd. Een aanrader voor een goede voorbereiding op het onderdeel aankoop van het KRMT examen.

Ik kan iedereen de KRMT training van Francine en Hans van harte aanraden. Met deze training en je eigen inzet en voorbereiding ben je klaar om het vakbekwaamheidsexamen te doen. Francine biedt je laagdrempelige ondersteuning middels app waardoor je je echt ondersteund voelt. Wil jij je KRMT vakbekwaamheid halen? Zoek niet langer en boek die training bij Francine. Iedere euro dubbel en dwars waard.

Francine en Hans, hartelijk bedankt voor de prettige training, begeleiding en positieve feedback tijdens mijn traject naar het KRMT diploma!

Winkelwagen
Scroll naar boven